Dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. In de onderstaande documenten geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

U kiest toch ook voor Heeres Comfort?

Wie zelf niet thuis is in de financiële wereld, raakt al snel verdwaald in de wirwar van mogelijkheden omtrent verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en employee benefits. Breng uw financiële zaken onder op één vertrouwd adres, met één aanspreekpunt voor uw vragen: kies voor Heeres Comfort!

Alles onder één dak

Bij Heeres Assurantiën bieden wij u alle specialismen op het gebied van financiële dienstverlening onder één dak. Uw vaste relatiebeheerder, die op de hoogte is van uw polissen én kennis heeft van zaken, is rechtstreeks aanspreekbaar en kan u te allen tijde informeren, adviseren en assisteren. Wij vergelijken diensten en producten van verschillende maatschappijen met elkaar, zodat wij u een aanbod kunnen doen dat inhoudelijk en financieel het meest interessant voor u is. Onze deskundige adviseurs worden permanent geschoold en voorzien u van een onafhankelijk advies dat uw op situatie van toepassing is.

Heeres Assurantiën is in het bezit van het Keurmerk Financiële Dienstverlening (www.kfdkeurmerk.nl) en is lid van Adfiz (www.adfiz.nl) en voldoet daarmee aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en vakbekwaamheid.

Zekerheden

Heeres Assurantiën is een familiebedrijf en kent een grote flexibiliteit als het gaat om het maken van afspraken. Daarnaast bieden wij:

  • 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaarheid voor dringende zaken
  • grote inkoopkracht voor aantrekkelijke premies
  • controle van alle polissen, voordat wij ze aan u toesturen
  • betaling per maand, kwartaal of halfjaar (rekening courant in overleg) rechtstreeks aan Heeres Assurantiën
  • actieve schadebehandeling door een ervaren schadebehandelaar, zodat alles netjes voor u wordt afgewikkeld
  • Betaling van schades, na controle, rechtstreeks van Heeres aan u

Wilt u overstappen naar het gemak dat Heeres Assurantiënu biedt? Met onze opzegservice regelen wij dat graag voor u! Als lid van Adfiz onderschrijven wij de Integriteitscode waarin wij verklaren dat u kunt vertrouwen op onze integriteit en de Code Onafhankelijk Advies waarin wij aangeven dat wij ons in onze advisering altijd zullen laten leiden door uw belang en dat wij volledig vrij zijn in onze advisering. U kunt deze codes hieronder downloaden en bekijken. 

Verder willen wij u graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld. 

U kunt hier de betreffende documenten downloaden en bekijken. 

Overige producten en dienstverlening

Stel ons gerust uw vraag