betalingsachterstand, jongere, jonge vrouw, Aziatisch, thuis, bezorgd, gestresst

Betalingsachterstand op je verzekeringen bij Heeres Assurantien B.V.

Als je de premie niet betaalt, stopt de dekking van je verzekering. In de brief staat welke datum voor jou van toepassing is. De dekking vervalt dan met terugwerkende kracht. Je kunt dus geen claims indienen vanaf het moment dat de premie bij ons binnen had moeten zijn.

Het kan gebeuren dat je niet genoeg saldo op je rekening hebt staan. Dan lukt het ons niet om je premie te incasseren. Je kunt ook een keer vergeten je premie over te maken. In beide gevallen heb je een betalingsachterstand. Wij sturen je dan een betalingsherinnering.

Wat kun je doen bij een betalingsachterstand?

  • Kun je niet meteen betalen? En heb je nog geen brief ontvangen van ons incassobureau, Cannock Incasso. Neem dan even contact met ons op. Dat kan op werkdagen van 8.30 tot 17.15 uur op 0299-393323.
  • Heb je al een brief van Cannock Incasso gekregen?
    Dan loopt het contact over je betalingsachterstand via hen. Je kunt hen bereiken van 8.30 tot 17.00 uur op 010-2051760. Zij helpen je dan verder.
  • Heb je zorgen over je financiën of heb je schulden? Al ruim 36.000 mensen met schuldzorgen werden geholpen met gepast advies via geldfit.nl. Doe via geldfit.nl een gratis online test en krijg advies op maat.

Wat gebeurt er als je een betalingsachterstand hebt?
Reageer je niet op onze betalingsherinneringen? Dan loopt je betalingsachterstand op en lopen de aanmaningskosten op. Uiteindelijk neemt ons incassobureau, Cannock Incasso, het van ons over.

Je kunt misschien een betalingsregeling treffen
Lukt het je niet om je premieachterstand in één keer te betalen? Dan kan je misschien een betalingsregeling met ons treffen. Samen met jou stellen wij een betalingsregeling vast. Wij moeten de premie dan wel kunnen incasseren van je rekening. Als dat niet lukt, vervalt de regeling.

Als je motorrijtuig onverzekerd is, ben je strafbaar
De Dienst voor het Wegverkeer (RDW) onderzoekt regelmatig of alle geregistreerde motorrijtuigen zijn verzekerd. Is jouw motorrijtuig niet verzekerd? Dan krijg je van RDW een boete van honderden euro’s. Je bent namelijk wettelijk verplicht je motorrijtuig te verzekeren.

Wanneer stopt de dekking van je verzekering?
Je hebt betaald. Wanneer ben je weer verzekerd? Je bent weer verzekerd vanaf de dag nadat wij je achterstallige premie hebben ontvangen. Dit geldt ook voor je motorrijtuigenverzekering.

Wil je voortaan via automatische incasso betalen?
Met een automatische incasso verklein je het risico dat je een premiebetaling mist.

Zo stel je een automatische incasso in
Geef dit bij voorkeur telefonisch door. Neem contact op 0299-393323 op werkdagen van 8.30 tot 17.15 uur. Of stuur een e-mail naar relatiebeheer.fi@heeres.nl. Geef daarin aan dat je voortaan per automatische incasso wilt betalen. Vermeld in je mail je volledige naam, je adresgegevens, je rekeningnummer en het polisnummer van je verzekeringen.

Contact

Bijlages
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: txt pdf doc docx xls xlsx jpg jpeg png.
Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 11-06-2024
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag