Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten of over uw verzekeringspakket? Dan kunt u met één van onze medewerkers contact opnemen. Wij zijn op de hoogte van uw situatie en is daarom uw eerste aanspreekpunt voor advies over uw verzekeringen of het melden van een schade.

Wij zijn bereikbaar op 0299-393322 tussen 08.30 en 17.15 uur. U belt tegen het lokale tarief, plus eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Wij hebben geen keuzemenu, u krijgt altijd direct een medewerker aan de lijn. Na werktijd beluistert u ons antwoordapparaat, waarin ons 24/7 noodnummer bekend wordt gemaakt.

Wilt u uw vraag liever online stellen? U kunt hieronder ook een bericht voor ons achter laten. Wij nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.

Hoe lang duurt het voordat u antwoord krijgt? Als u een vraag aan ons stelt, dan kunt u er op rekenen dat wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen zullen reageren. Deze reactietermijn geldt voor:

  • Het beantwoorden van informatieverzoeken over bestaande en nieuwe verzekeringen;
  • Het accepteren van een nieuwe verzekering en het wijzigen of opzeggen van een bestaande verzekering;
  • Het verstrekken van verzekeringstechnische opgaven en documenten, zoals een polis;
  • De behandeling en uitkering van uw schade;
  • De behandeling van uw klacht.

Bij een onvoorziene situatie, zoals storm of ander natuurgeweld, kan het gebeuren dat het ons niet lukt om binnen 5 werkdagen te reageren. In dat geval stellen wij u hiervan op de hoogte én wij laten u weten wanneer u wel een reactie van ons kunt verwachten.

Op deze pagina kunt u ons online een bericht zenden.

Contactgegevens

Slenkstraat 60
1441 MS Purmerend

Postbus 259
1440 AG Purmerend
0299-473151
KvK 36009521
AFM 12004028
Kifid 300.001584

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur - 17.15 uur.

Contactformulier

Bijlages
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: txt pdf doc docx xls xlsx jpg jpeg png.
Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 16-07-2024
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag