Actueel

Adviseur Particuliere Verzekeringen Binnendienst

Algemeen
02-02-2023
Een baan met uitdagende werkzaamheden, zelfstandigheid en een goede dosis plezier staat op je te wachten! Word jij ons nieuwe aanspreekpunt voor...

Medewerker Verzekeringen

Algemeen
02-02-2023
Over ons Wij zijn een familiebedrijf dat in 1981 is opgericht met het doel om particuliere en zakelijke klanten de aandacht te geven die zij...

Huizenprijs ook op jaarbasis lager

Particulier
02-02-2023

De prijs van koopwoningen blijft dalen. Volgens makelaarsvereniging NVM is er nu ook op jaarbasis sprake van waardevermindering. Eerder was dat al het geval op maand- en kwartaalbasis.

Snorfiets naar bromfiets? Keuring én aanpassing verzekering verplicht!

Particulier
31-01-2023

Ook voor bestuurders en passagiers van snorfietsen geldt sinds 1 januari 2023 een helmplicht. Veel van hen besluiten daarom hun snorfiets om te bouwen naar een bromfiets of om dit te laten doen door een specialist. Maar let op, dat heeft gevolgen voor uw kenteken én voor de verzekering!

Waarom een energiezuinig huis goed is voor het milieu en je portemonnee

Particulier
30-01-2023

Duurzaamheid is inmiddels ook een grotere rol gaan spelen op de woningmarkt. Zo heeft uw woning misschien al een groen energielabel. Heeft u deze niet, dan is dit het moment om te gaan verduurzamen. In deze blog bespreken wij de voordelen hiervan voor uw energiekosten en hypotheek. 

 

Een hypotheek in 2023: waarom een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voordelig kan zijn

Particulier
30-01-2023

Bent u van plan om dit jaar een huis te kopen? Dan kan het slim zijn om te kijken naar een NHG-hypotheek. De grens van deze hypotheek is op 1 januari 2023 namelijk verhoogd met € 50.000. Dit betekent dat u met garantie tot maximaal € 405.000 kunt lenen. Als u energiebesparende maatregelen treft, stijgt dit bedrag zelfs naar € 429.300. Meer over de voordelen van een NHG-hypotheek leest u in deze blog. 

Wat is er mogelijk met een verbouwingshypotheek?

Particulier
30-01-2023

Als u van plan bent om nog een tijdje in uw woning te blijven, wilt u hier misschien het een en ander aan veranderen. Misschien wilt u een slaapkamer op de begane grond of wilt u investeren in verduurzaming. Een verbouwingshypotheek kan hierbij uitkomst bieden. Meer hierover leest u in deze blog. 

Nationale Hypotheek Garantie: wat is het en wat zijn de voor- en nadelen?

Algemeen
30-01-2023

Iedereen die weleens een hypotheek heeft afgesloten of dat binnenkort wilt doen, weet dat er veel vormen zijn om uit te kiezen. Een daarvan is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Omdat deze hypotheekvorm misschien voor u voordelig kan zijn, bespreken wij graag wat deze hypotheekvorm inhoudt en wat hier de voor- en nadelen van zijn. 

Nieuwe pensioenwet biedt meer ruimte voor lijfrente

Particulier
30-01-2023

Met de nieuwe pensioenwet, die officieel per 1 januari 2023 is ingegaan, veranderen ook de fiscale regels voor lijfrentes en andere pensioenspaarproducten. Als u geen of weinig pensioen opbouwt of heeft opgebouwd, kan dat gunstige gevolgen hebben voor uw jaarruimte.

Aantal auto-inbraken in 2022 weer toegenomen

Particulier
24-01-2023

Het aantal auto-inbraken is vorig jaar flink gestegen. Die trend was al te zien in cijfers die de politie vorig voorjaar bekend maakte en heeft dus doorgezet. Uit berekeningen blijkt dat het om een stijging van ongeveer 12% gaat ten opzichte van 2021.

Zakenreis vraagt om speciale verzekering

Zakelijk
23-01-2023

Voor uw vakanties heeft u een doorlopende reisverzekering afgesloten. Maar die verzekering biedt geen dekking voor zakenreizen. Gaat u als ondernemer de grens over, kies dan voor een zakelijke reisverzekering. Die kan apart afgesloten worden of koppelt u aan uw gewone reisverzekering.

Maximale leenrente 2% omhoog

Particulier
19-01-2023

De rente die banken en andere kredietverstrekkers over een lening mogen vragen, is op 1 januari 2023 omhoog gegaan. Tot die tijd bedroeg deze 10%, sinds het begin van dit jaar is dit gestegen naar 12%.

Pagina's

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.