Passen uw verzekeringen nog bij uw bedrijf?

Nieuws
Datum: 19-01-2024

Een nieuw jaar is een geschikt moment om uw verzekeringen tegen het licht te houden. U heeft  voor een bepaalde verzekeraar gekozen omdat deze de voordeligste premie, beste voorwaarden en/of ruimste dekking had maar dat kan veranderd zijn. Het is de moeite waard om te controleren of u nog bij de juiste verzekeraar zit én de verzekeringsdekking nog aansluit bij uw bedrijf, ook verzekeringen hebben namelijk “onderhoud” nodig.  

Second opinion 

Wij begrijpen dat het leven van ondernemers druk is en dat er niet altijd tijd is om naast al uw andere taken ook uw verzekeringen door te nemen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden op het gebied van verzekeringen waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet.  

Wij nemen dit graag voor u uit handen en bieden vrijblijvend een second opinion aan, dit kan telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op de zaak. U kunt contact met ons opnemen via 0299- 393322 of per e-mail via info@heeres.nl  

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag