Adviseur Particulieren Verzekeringen

Zakenmensen schudden elkaar de hand op kantoor
Nieuws
Datum: 01-01-2024

Ons team particulieren is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. Wil jij hen ondersteunen op het gebied van verzekeringen en kan je dit ook nog een doen met de nodige vakkennis, zelfstandigheid en enthousiasme? Dan ben jij de aanwinst die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Heeres Assurantiën is een familiebedrijf dat in 1981 is opgericht om zowel particuliere als zakelijke relaties te adviseren en ontzorgen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Na ruim veertig jaar zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit nog steeds belangrijk voor ons. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste intermediairs van Nederland.

Wat ga je bij ons doen? 

Als adviseur particuliere verzekeringen kom je direct in contact met onze relaties. Door het directe klantcontact dat je in deze functie hebt, spreek je dagelijks veel verschillende mensen. Aan jou de belangrijke, maar ook leuke taak om hen bij te staan en hun risico's in kaart te brengen om vervolgens het beste advies te geven.  

Binnen ons kantoor hebben de adviseurs een eigen groep relaties, waardoor onze relaties een vast aanspreekpunt hebben. Als jij bij ons komt werken, krijg je (op termijn) ook je eigen groep relaties met wie je een band kan opbouwen. Persoonlijk contact is een van onze speerpunten. Dat ieder een eigen groep relaties heeft, neemt niet weg dat we onderling met collega's elkaar helpen als het druk is of als we ergens niet uitkomen.  

Wat zoeken wij? 

Wij zoeken een ambitieuze en enthousiaste collega met een commerciële instelling, maar die ook oog heeft voor het belang van onze relaties.  

Van onze nieuwe collega vragen we minimaal het volgende:  

 • Je beschikt over een MBO-diploma en/of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; 
 • Ervaring is een pré. Als je nog geen ervaring hebt, bieden wij jou de kans om dit op te doen.  
 • Je bent in het bezit van WFT Basis & Schade Particulier of bent bereid om deze te halen; Alle verder WFT-diploma's zijn een pré, gezamenlijk zullen wij kijken hoe je deze kunt gebruiken binnen jouw werkzaamheden; 
 • Je bent gedreven en commercieel ingesteld, je bent een echte teamspeler, hebt humor, geduld, kunt goed luisteren en de wensen van klanten vertalen naar passende oplossingen; 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

Wat bieden wij jou? 

 • Werken in een fijn en hecht team waarbij werkplezier is; 
 • 27 vakantiedagen; 
 • 13e maand; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Premievrij pensioen; 
 • Aantrekkelijke kortingen op je verzekeringsproducten; 
 • Studiekostenregeling; 
 • Gezellige personeelsuitjes.

Word jij ons nieuwe aanspreekpunt voor particuliere klanten? Een baan met uitdagende werkzaamheden, zelfstandigheid en een goede dosis plezier staat op je te wachten! We zien jouw CV en motivatie graag tegenmoet, je kan deze sturen naar sabrina.reiz@heeres.nl. Ook voor vragen kan je bij haar terecht, ze is telefonisch te bereiken op 0299-393327.    

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.