Het verhaal van Heeres

In 1981 werd Heeres Assurantiën door Wim Heeres gestart vanaf een zolderkamer. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote, onafhankelijke intermediair. Vanuit ons kantoor in Purmerend geven wij, met onze 24 vakkundig opgeleide medewerkers, advies aan (familie)bedrijven, instellingen, particulieren, accountants en adviseurs. Heeres Assurantiën heeft een proactieve houding met een duidelijke visie op verzekerings-, employeebenefits-, pensioen-, hypotheek- en bankzaken.

Heeres voor u?

Wij behartigen uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Wij kennen het vakjargon, maar spreken de taal van onze relaties, waar wij graag een duurzame relatie mee opbouwen. Hierdoor heeft u:

  • géén administratieve rompslomp
  • de zekerheid van een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • altijd inzicht in de nieuwste ontwikkelingen
  • een adviseur die de tijd neemt om u goed te adviseren
  • persoonlijke aandacht van uw vaste aanspreekpunt

De Heeres werkwijze

Bij Heeres Assurantiën heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen. Door deze persoonlijke betrokkenheid en de inhoudelijke kennis van onze medewerkers, zijn wij in staat alert te reageren op uw verzekeringsbelangen. Waar mogelijk komen wij dan ook proactief met (kostenbesparende) oplossingen of suggesties. Uiteraard zijn onze kundige medewerkers hierin altijd objectief. Daarbij schakelen we, waar nodig, derden in zoals bijvoorbeeld accountants, belastingadviseurs, notarissen of juristen. En uiteraard helpen wij u als u aanspraak moet maken op een verzekering. Dat is het comfort dat u van Heeres Assurantiën mag verwachten!

Onze werkwijze omvat een vijftal stappen, die we graag in een persoonlijk gesprek nader toelichten:

  • Oriëntatie en informatie
  • Analyse
  • Advisering
  • Administratie afhandeling
  • Nazorg

Heeres Comfort

Onze dienstverlening hebben we een naam gegeven: het Heeres Comfort. Voor u betekent dit dat u voor alle specialismen met betrekking tot financiële dienstverlening bij ons terecht kunt. Hierbij biedt de verbondenheid met ons volmachtbedrijf ‘Heeres Assuradeuren’ u extra kwaliteit, service en maatwerk. De korte lijnen, snelle polisopmaak en vlotte schadeafwikkeling in eigen beheer zijn de belangrijkste voordelen.
 

“Heeres Assurantien stelt weer orde op (verzekerings)zaken!”

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.