Adviseur Zakelijk Buitendienst

Werknemers
Nieuws
Datum: 29-01-2021

Adviseur Zakelijke Verzekeringen Buitendienst

Wil jij een baan bij een groeiend familiebedrijf waar aandacht, verantwoordelijkheid en gezelligheid centraal staat? En wil je een positieve bijdrage leveren aan de verdere groei van ons kantoor? Dan kan jij het nieuwe gezicht worden voor onze zakelijke relaties!

Lees dan vooral verder en pak je CV er alvast bij!

Over ons
Wij zijn een familiebedrijf dat in 1981 is opgericht met het doel om particuliere en zakelijke relaties de aandacht te geven die zij verdienen tijdens het afsluiten van een verzekering. Veertig jaar later zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit nog steeds belangrijk voor ons.

Als een hecht team met een vertrouwd gezicht regelen wij met veel plezier de verzekeringen, hypotheken en pensioenen van onze relaties. Dit doen wij door laagdrempelig, onafhankelijk financieel advies aan te bieden. Jouw ideeën, talent en communicatie skills kunnen hierbij de perfecte toevoeging zijn voor ons.

Jouw job als Adviseur Zakelijke Verzekeringen Buitendienst
Als adviseur zakelijke buitendienst ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je gaat op bezoek bij onze relaties (voornamelijk ZZP'ers en MKB-bedrijven) om hun behoeften in kaart te brengen en deze om te zetten naar een geschikte (verzekerings-)oplossing. Een gezonde klantenportefeuille waar de risico's goed gedekt zijn is voor jou het meest belangrijk en deze portefeuille laten groeien is een dagelijkse uitdaging. Een uitdaging die jij met jouw bevlogen inzet en proactieve werkhouding graag aangaat. Als jij dit doel hebt behaald, wil elke ondernemer met je zaken doen!

Naast je vaste takenpakket krijg je de kans om mee te werken in diverse projectgroepen en/of neventaken op te pakken. We vragen verantwoordelijkheid, maar hiervoor krijg je veel zelfstandigheid voor terug.

Wat wij zoeken
Ben jij een ambitieuze, enthousiaste en proactieve adviseur met commerciële slagkracht? Een teamspeler die energie krijgt van adviesgesprekken en het laten groeien van een portefeuille?

Dan kan je zomaar de perfecte match zijn! Kijk alleen even of je ook voldoet aan de volgende punten:

• Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau, verkregen door werk of opleiding;
• Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Wft Adviseur Schade Zakelijk. Het diploma Wft Inkomen is een pré;
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met zakelijke verzekeringen, bij voorkeur opgedaan bij een onafhankelijke tussenpersoon;
• Je bent daadkrachtig, zelfstandig en resultaatgericht;
• Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
• Je wilt samen met het hele team werken aan de verdere groei en successen van Heeres Assurantiën!

Wat wij je bieden
• Werken in een fijn en hecht team bij een van de onafhankelijke intermediairs van Nederland;
• Uitdagende en gevarieerde werkzaamheden;
• 27 vakantiedagen;
• 13e maand;
• Reiskostenvergoeding;
• Premievrij pensioen;
• Aantrekkelijke kortingen op je verzekeringsproducten;
• Studiekostenregeling;
• Gezellige personeelsuitjes.

Kan je niet wachten om te beginnen?
Dan horen wij graag van je! Reageer snel en e-mail je motivatie met CV naar sabrina.reiz@heeres.nl. Mocht je nog andere vragen hebben, kun je contact opnemen met Remco Heeres via het telefoonnummer: 0299-39 33 17.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.