6 redenen om een verzekeringsadviseur in te schakelen

Met alle informatie die het internet te bieden heeft, heeft u zich misschien weleens afgevraagd of het nodig is om een verzekeringsadviseur in te schakelen. Echter zijn er meerdere zaken die een verzekeringsadviseur aanbiedt, die je niet kunt krijgen online. Daarom vind je in deze blog 6 redenen waarom een verzekeringsadviseur om advies vragen verstandig is. 

Nieuws
Datum: 07-03-2023

1. Een verzekeringsadviseur helpt om vanuit het grote aanbod een verzekering te vinden die bij u past. 

Tegenwoordig is het aanbod van verzekeringen zo groot, dat het moeilijk is om het overzicht te bewaren. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen als u de hulp van een verzekeringsadviseur inschakelt. Deze verzekeringsadviseur is dagelijks werkzaam in dit veld en weet precies welke verzekering of pakket het beste bij u past. Doordat een verzekeringsadviseur de tijd neemt om te vragen naar uw persoonlijke situatie en u de mogelijkheid heeft om hierover te vertellen kan de verzekeringsadviseur een verzekering vinden die daadwerkelijk aansluit op uw wensen en behoeften. U bespaart u dus tijd doordat u niet het hele internet door hoeft te zoeken naar een verzekering, maar advies op maat krijgt. 

2. Een verzekeringsadviseur is uw vaste aanspreekpunt.

Bij Heeres Assurantiën werken onafhankelijke, vakkundig opgeleide verzekeringsadviseurs. Als u zich door ons laat adviseren, krijgt u een vast contactpersoon binnen ons bedrijf aangewezen waar u altijd contact mee op kunt nemen voor al uw vragen. Zo heeft u een vertrouwd persoon binnen onze organisatie die op de hoogte is van uw situatie en die u ondersteunt. 

3. Een verzekeringsadviseur staat u bij tijdens veranderingen, zowel in uw persoonlijke situatie als wetgevingen. 

Het leven is constant in beweging en zo zal uw persoonlijke situatie gedurende de jaren ook veranderen: voor het eerst samenwonen, kinderen krijgen, trouwen, stuk voor stuk gebeurtenissen die invloed hebben op uw verzekeringen. Naast veranderingen in uw persoonlijke leven, kunnen er ook wetsveranderingen plaatsvinden. Gelukkig hoeft u niet in uw eentje na te denken over wat dit betekent voor uw verzekeringen. Als u een verzekeringsadviseur inschakelt, kan deze u op de hoogte houden van de laatste wetgevingen en kan deze u adviseren over welke stappen ondernomen moeten worden als uw persoonlijke situatie verandert.  

4. Een verzekeringsadviseur ontzorgt u als u te maken krijgt met schade. 

Schade kan iedereen overkomen. Maar het is wel fijn als u weet wat er moet gebeuren. Een verzekeringsadviseur kan u hierbij helpen. Deze persoon weet namelijk precies hoe uw situatie opgelost moet worden. Dit is vooral fijn als de schade impactvol is en u andere dingen aan uw hoofd heeft. In die situatie kunt u zich laten ontzorgen door uw verzekeringsadviseur.  

5. Een verzekeringsadviseur zorgt ervoor dat u niet over-, of onderverzekerd bent. 

Hoewel niemand te veel wil belasting voor zijn verzekeringen, kan het nog meer problemen veroorzaken als u niet voldoende verzekerd bent. Een verzekeringsadviseur kan een verzekering op maat voor u afsluiten, waardoor u zeker weet dat u niet over-, of onderverzekerd bent. Dit is voordeliger voor uw portemonnee, maar scheelt ook zorgen omdat u weet dat u niet voor verrassingen komt te staan. 

6. Een verzekeringsadviseur monitort uw verzekeringen en controleert of deze nog bij u past. 

Wanneer u via een verzekeringsadviseur een verzekering heeft afgesloten, zal deze adviseur uw verzekering in de gaten blijven houden. De verzekeringsadviseur houdt een overzicht bij en controleert of de verzekering nog steeds aansluit bij uw situatie. Juist als er veranderingen zijn in uw situatie, is het fijn om te weten dat de adviseur controleert of uw nog goed verzekerd bent. 

Heeft u behoefte aan een verzekeringsadviseur? Wij helpen u graag! 

Heeft u vragen die u neer zou willen leggen bij een verzekeringsadviseur? Dan helpen wij u graag! U kunt ons telefonisch bereiken via 0299-393322 of per e-mail via info@heeres.nl. Wij zullen dan samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. 

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.